SYIS socker-peeling med koffein 500G
  •  Pris: 126.95 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

SUGAR-PEELING ANTI-CELLULITE med koffein
är utformad för kroppsvård. Särskilt lämplig för kroppsdelar som har förlorat sin fasthet, elasticitet och kräver extra fuktighet. Kristaller, socker och malda kaffebönor exfolierar effektivt döda hudceller och främjar jämnhet. Shea smör kombinerat med rapsolja och bivax mjukar huden och fuktar. Peeling är berikad med E-vitamin, vilket är värdefullt för kontroll, fuktighet och oljning.


Aktiva ingredienser:


sackaros
Kristaller och socker släpper effektivt huden och exfolierar mycket död hud. Glukos främjar vattenretention i huden och förhindrar att huden torkar och närmar sig väl.

 

Brassica campestris Oleifera Oil
Rapsolja. Det utmärks av andelen mättade och omättade fettsyror. Den har näring, utjämning och mjukning. Den innehåller vitaminer E och K, oljesyra, linolsyra och provitamin A.

 

Coffea Arabica Seed Powder
Kaffe, jord, tack vare innehållet av koffein renar huden från toxiner, förbättrar blodcirkulationen och oxygenater. Det förhindrar förlust av elasticitet. Neutraliserar fria radikaler. Återställ tråkig hud och ger en hälsosam och hälsosam utseende som gör den mjukare, hårdare och saktar åldringsprocessen.

 

koffein
Koffein är den mest igenkännbara aktiva ingrediensen i kampen mot celluliter. Bra på huden. Det stimulerar blodcirkulationen, förhindrar svullnad och verkar bantning.

 

Tokoferylacetat
Vitamin E-antioxidantaktivitet hämmar åldringsprocesser och friradikaloxidation av lipider i epidermis och dermis. Rekonstruerar det naturliga epidermiska barriäret och effektivt förhindrar irritation. Hämmar transpidermalt vattenförlust (TEWL) som påverkar förbättringen av hudhydrering. Det förhindrar inflammation, stärker blodkärlens väggar och förbättrar blodcirkulationen.

 
 
Butyrospermum Parkii (Shea) Smör
Sheasmör har en stor konditioneringseffekt, olja och fuktar huden. Det lämnar huden mjuk och mjuk. Tyg i karibisk smör påskyndar sårläkning, hudirritation och inflammation.

 

 

Kapacitet: 500 g