SYIS-kräm med hyaluronsyra 100ML
  •  Pris: 198.72 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Tri-hyaluronic Cream

Tack vare den unika formeln, baserat på en kombination av tre typer av hyaluronsyra med låg molekylvikt, tränger den hydrolyserade grönsakskrämmen in i huden och fyller de optiska rynkorna. Acid låg molekylvikt ökar nivån på hudhydrering och förhindrar vattenförlust. Huden blir elastisk, näring och tonad. Cremen är av lätt textur och absorberas snabbt och är en bra fuktkräm.

Aktiva ämnen:
 
Sodium Hyaluronate Cross Polymer
Vegetabilisk hyaluronsyra binder vatten till huden, skyddar det mot torkning och skadliga yttre faktorer. Mycket fuktighetsgivande och anti-rynkning och nivellering.
 
Hydrolyserad hyaluronsyra
Hydrolyserad hyaluronsyra och syra molekylsyra molekyl. Har stor förmåga att tränga in i huden. Den har dubbelt så stor kapacitet att hydratisera huden än syre med hög molekylvikt. Glatt och minskar hudens grovhet.
 
Ceratonia Siliqa Gum
Molekylär hyaluronsyra bildar en film på hudytan, vilket ökar fuktinnehållet i det kåta lagret på huden, vilket gör det mjukt och smidigt. ökar permeabiliteten hos permerism. Dessutom är hyaluronsyra med hög molekylvikt näringsrik, fuktgivande och antiinflammatorisk. Stöder syntesen av kollagen typ III.