SYIS alger masker med GREEN TEE  250 G
  •  Pris: 165.60 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Algermask med GRÖN TEA
maskerad för känslig hud och kapillärer. Det har en rengöring, lugnande och antiinflammatorisk. Innehåller extremt värdefullt grönt teextrakt, inklusive antioxidantegenskaper, krympa blodkärl och reglera sebumproduktion. Tillsammans med alger och kaolinmask perfekt uppfriskar, stimulerar den regenereringsvävnad, accelererar läkning och återställer hudens hårdhet och vitalitet.


Aktiva ingredienser:

algin
Kelp innehåller stora mängder proteiner, kolhydrater (främst polysackarider), vitaminer och spårämnen. På grund av innehållet av B-vitaminer som är involverade i metabolism av fetter och proteiner, främjar alger hudförnyelse. De innehåller vitamin E, C och betakaroten, som fungerar som antioxidant, förbättrar behållarväggar, aktiverar processer i huden och förbättrar färg.
 
Grönt teextrakt
Gröntextrakt inkluderar antioxidant, antiinflammatorisk och antioxidant. De värdefulla egenskaperna hos gröna tebladen beror främst på det höga innehållet av föreningar som kallas polyfenoler c. Grönt te har rynkor som skyddar mot försämring av proteinet som är ansvarigt för hudstyrka och elasticitet. Det stimulerar celldelningens accelerationsläkning och minskar irritationen. Ett mycket positivt inflytande på blodkärlen, vilket får dem att krympa. Antibakteriell och reglerar talgkörtlar.
 
kaolin
Kaolin rensar försiktigt och närmar huden och återställer. Tar bort döda hudceller och stimulerar vävnadsregenerering. Det är en bra sekreterare sekretionsregulator, skyddar effektivt huden från effekterna av irritation, påskyndande läkning och lugnande verkan. Stramar porerna när det närmar, regenererar och utjämnar huden. Detta ger den den naturliga vitaliteten.

Kapacitet: 250 g