SYIS alger mask med CAVIAR 30G
  •  Pris: 81.21 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

REGENCING GENERAL med kaviar

Lämplig för mogen hud som kräver åtdragning, näring och regenerering. Extrakt från kaviar regenererar, fuktar och lugnar. Tack vare det naturliga havsaltet som har antiinflammatorisk effekt och uppvärmning.
 
Aktiva ingredienser:
 
kiselgur
kiselgur ger kiseln en hög nivå av biotillgänglighet som förhindrar att huden sänker, accelererar läkningsprocessen, minskar blodkärlspermeabiliteten. Kombinerat med vatten ger reaktionsvärmen så att masken producerar, motsvarande mikroklimat som ökar absorptionen av andra aktiva ingredienser.
 
algin
Kelp innehåller stora mängder proteiner, kolhydrater (främst polysackarider), vitaminer och spårämnen. På grund av innehållet av B-vitaminer som är involverade i metabolism av fetter och proteiner, främjar alger hudförnyelse. De innehåller vitamin E, C och betakaroten, som fungerar som antioxidant och förbättrar behållarens väggar, aktiverar processer i huden och förbättrar färg. Spårämnen som finns i de olika algerna innehåller, brom, zink, jod, kalcium, järn, koppar, magnesium och mangan, som lätt tränger in i stratum corneumens barriär och ser till att huden fungerar ordentligt. De innehåller aminosyror, såsom alanin, asparagin, glycin, lysin, serin. Innehåller mycket fuktgivande hyaluronsyra. Innehåller också polyfenoler med antioxidantegenskaper, anti-radikal och antiinflammatorisk. Lipider innehållande omättade fettsyror (EFA), inklusive linolensyra, som stärker lipidbarriären och eliminerar inflammation. Alger är syre- och regenereringsegenskaper. De visar förmågan att strama hud, hudirritation och verkar lugnande.
 
Maris Sal
Naturligt havssalt ger huden en jämn överflöde och rensar. Det tar bort den döda delen av stratum corneum, vilket gör huden silkeslen och smidig, den har också en stark uppfriskande antibakteriell och antiinflammatorisk effekt och är otroligt bra i kampen mot global akne.
 
kaviar extrakt

Kaviar stärker epidermal lipidbarriären och skyddar huden mot vattenförlust och förorening. Det stimulerar hudcellerna att regenerera, återställa fasthet, näring, slät och skapa hud och minska rynkor. Kaviar innehåller proteiner, fosfolipider, vita. A och E, vilka är värdefulla antioxidanter. EFA har också en förstärkning av hudens lipidbarriär, förbättring av flexibilitet och fasthet, fosformetabolism, vilket verkar hudförstärkning, zink och magnesium för toning och regenerering.
 
Kapacitet: 30 g