SYIS alger mask anti-acne lugnande Ash
  •  Pris: 212.52 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Anti-akne lugnande alger mask med ask

Antiacne mask av bruna alger Laminaria antiinflammatoriska och antiseptiska används för fet hud och akne. Med komponenterna i askkorgarna ger masken en ren, jämn och fuktig hud.

Aktiva ingredienser:

kiselgur
kiselgur ger kislet en hög grad av biologisk tillgänglighet, vilket förhindrar Sökning av huden, påskyndar läkningsprocessen, minskar blodkarnes permeabilitet. Kombinerat med vatten ger reaktionsvärmen så att masken producerar, motsvarande mikroklimat som ökar absorptionseffekten av andra aktiva ingredienser.

algin
Kelp innehåller stora mängder proteiner, kolhydrater (främst polysackarider), vitaminer och spårämnen. På grund av innehållet av B-vitaminer som är involverade i metabolism av fetter och proteiner, främjar alger hudförnyelse. De innehåller vitamin E, C och betakaroten, som fungerar som antioxidant och förbättrar behållarens väggar, aktiverar processer i huden och förbättrar färg. Spårämnen som ingår i de olika alger innehåller, brom, zink, jod, kalcium, järn, koppar, magnesium och mangan som lätt kan tränga in i stratum corneumens barriären och säkerställa att huden fungerar korrekt. De innehåller aminosyror, såsom alanin, asparagin, glycin, lysin, serin. Innehåller mycket fuktgivande hyaluronsyra. Innehåller också polyfenoler med antioxidantegenskaper, anti-radikal och antiinflammatorisk. Lipider innehållande omättade fettsyror (EFA), inklusive linolensyra, som stärker lipidbarriären och eliminerar inflammation. Alger är syre- och regenereringsegenskaper. De visar förmågan att strama hud, hudirritation och verkar lugnande.

Fraxinus excelsior extrakt
Extrakt från aska minskar inflammation i huden, antibakteriell och anti-statisk. Det reglerar talgproduktionen och stramar porerna i huden.

Kapacitet: 190 g