Klinikstol Queen V-1 i hvid COMFORT
  •  Pris: 25,528.62 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Kosmetika klinik stol Queen V-1 COMFORT

Detta kosmetolog stol Queen V-1 COMFORT kan du erbjuda dina kunder en optimal känsla av välbefinnande i din klinik. I kliniken stolen, kan dina kunder slappna av och njuta av din behandling. De olika inställningarna för enskilda delar garanterar en optimal sovkomfort och ge anpassning för alla dina kunder. Vår kosmetolog stol kan göras i olika färger för att matcha din miljö på kliniken.

Höjd, rygg och ben avsnitt och dricks funktion (30 °) är justerbart med fyra motorer som drivs av den medföljande fjärrkontrollen (trådlös fjärrkontroll som tillval). Behandlar stolen kan placeras i ett horisontellt läge. Nytt: kan dras ut både nackstöd och fotstöd och kan också tas bort helt. Armstöden automatiskt följer ryggstödet och justera automatiskt. Dessutom kan de vikas uppåt och bakåt, så att det finns sömlös inmatning från sida av stolen. Den 11 cm tjock mjuk stoppning (Viscoseschaum) ger utmärkt komfort och är av mycket hög kvalitet. En annan funktion är den inbyggda motorer. Komfortserie produkter är släta och kraftfulla motorer är också mycket tyst. Vik ned fotstödet kan böjas nästan 90 grader som ger dina kunder en trevlig ingång från framsidan. Detta är mycket viktigt, särskilt för sina äldre kunder.

Stolen kan även levereras med inbyggd värme för sits och rygg. Likaså medföljande fjärrkontrollen med 3 minnesfunktioner och en och hjul (4 hjul med broms och två hjul utan broms).

Mått: bredd 63 cm utan armstöd och 80 cm - höjd 61-95 cm - Längd 186 till 213 cm
cm - Vikt ca. 85 kg.

Stolen har en 5 års garanti på motor och elektronikdelar.

 

//kosmetologstole.soleni.dk/#!album-3