Item A112833 SYIS  HELIX EXTRACT SERUM
  •  Pris: 144.90 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

HELIX extrahera SERUM ampull.
Konstruerad och rekommenderas för acne hudvård och hud benägna att missfärgning och kräver fukt, näring och framför allt, regenerering av skadad hud. Har antibakteriella, antiseptiska och försiktigt exfolierande. Hjälper i kampen mot den globala akne och hyperpigmentering.

INNEHÅLLER:

Snigel Serection filträdet
Extrakt av snigel slem helix aspersa eller Kryptozyna inkluderar:
Allantoin (allantoin -. Urea-derivatet, är effekten mycket fuktgivande, lugnande och anti-inflammatorisk mjukar upp och slätar ut huden och skydda mot skadliga yttre faktorer påskyndar sårläkning...)

Glicolic Acid
(Glykolsyra är huvudansvarig för att sakta ner rötningen utrymmet av huden genom att återställa elastiska fibrer / öka produktionen av kollagen fibrer och vätskeansamling i huden. Accelererar cellförnyelse, mjukar upp och slätar ut huden och förbättrar dess textur. Det orsakar också en minskning av rynkor, synliga ärr och fläckar. hjälper också utsöndringen av talg och smalnar talgkörtlarna).

lösligt kollagen
(Kollagen är ansvarig för att upprätthålla en lämplig nivå av fukt i huden, förbättrar elasticitet och fasthet.)

hydrolyserad Elastin
(Elastin ger huden elasticitet och flexibilitet. Regenerate och återställer vitalitet till huden.)

Vitamin A, C och E
(Har en massa närings och regenerativa egenskaper)

Hur du använder:
Ampullerna används för behandling med Dermaroller för sonofores, ultraljud, stift, nålefri- mesotherapy. Kan användas topiskt i hemmet. Tillämpat på rengjort ansikte och hals.
Innehåller: 10x3 ml