Item A110229 SYIS NORMALIZING SERUN
  •  Pris: 122.82 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

AMPULLER normalisering
Designad för fet hud, akne och kräver fred och beroligerer, lindra existerande inflammation. Även lämplig för irriterad och. Patronerna minska överdriven talg utsöndring, minska rodnad, tätar blodkärlen och fungera som antioxidant.

Aktiva ingredienser:

Citrus aurantium Amara (Orange) Flower Water
extrakt av bitter orange blommor vanligen kallad neroli. Antibakteriella och sammandragande reglerar talgkörtlar och talg. Minskar rodnad, lugnar, skärper blodkärl och snabbar upp cirkulation. Tack vare närvaron av bioflavonoider fungerar också som en antioxidant. Hjälper till att förhindra förtida rynkor.

Serenoa serrulata fruktextrakt
härrör från sågpalmetto synbart minskar svullnad och utsöndring av talg, minskar inflammation och hjälper till i kampen mot den globala akne.

ZINK PCA
pyrrolidon zink hjälper i kampen mot orsakerna till bakterieinfektioner, sammandragning, hindrar utvecklingen av akne lesioner. Lindrar synliga tecken på trötthet och inflammation, förbättrar hudton och reglerar aktiviteten av talgkörtlar.

niacinamid
vitamin PP / B3 förbättrar blodcirkulationen, stimulerar kollagen syntes i fibroblaster, mogen, minskar fina rynkor, företag huden skadas av UV-strålning. Det är en kraftfull antioxidant som förhindrar processen för fotoåldrande. Niacinamid återställer naturliga skyddsbarriär genom att öka syntesen av ceramider, fettsyror och kolesterol i intercellulära utrymmet, öka fukt och näring åt huden. Minskar missfärgning utövar anti-akne.

pantenol
pantenol, provitamin B5. Vitamin B finns i alla levande celler i huden och håret. Den har antiinflammatoriska och antibakteriella, accelererar regenereringen av epidermis. Det ger huden en mjuk känsla. Ingrediensen fungerar också healing, mjukgörande och lugnar irritation. Tränger lätt in i huden, minskar vattenförlust genom överhuden och effektivt återfuktar huden och lämnar den mjuk och flexibel. Användbara vid läkning av sår och mindre hudskador och ärr.

tokoferylacetat
Vitamin E är en antioxidant, vilket hämmar hudens åldrande och fri-radikal-oxidation av lipider i epidermis och dermis. Åter naturlig kutan barriär och förhindrar effektivt irritation. Hämmar transepidermal vattenförlust (TEWL) påverkar förbättring av hudens återfuktning. Den förhindrar inflammation, stärker blodkärlens väggar och förbättrar blodcirkulationen i huden.

Morinda citrifolia fruktjuice
extrakten från den indiska Mulberry innehåller ämnen som har anti-aging egenskaper i huden. Det är en av de bästa fuktgivande ingredienser och näringsämnen. Nonijuice är rik på vitaminer, mikro och aminosyror.

ansökan:
Ampullerna är avsedda för behandling med hjälp av Derma Roller att sonoforesis, ultraljud, nål och nålfri mesoterapi och tillämpa lokalt i hemvården. Applicera på rengjort ansikte och hals.

Kapacitet: 10x3 ml