Item A107376 SYIS CREAM MASK VITAMIN BOMB 200 ML
  •  Pris: 116.95 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

MASK CREAM vitaminbomb

Lämplig för alla hudtyper. Den innehåller arganolja, raps. Shea Butters egenskaper är mycket närande och återfuktande. Tack vare extrakt av körsbär och pantenol, lindrar oelastisk hud och påskyndar regenerering av epidermis. Vitamin A, C och E har antioxidativa egenskaper, självlysande och stärka huden. Masken återfuktar, förnyar och förbättrar blodcirkulationen i huden.
Aktiva ingredienser:
 
Brassica compestris oleifera Olja
Rapsolja. Den kännetecknas av andelen mättade och omättade fettsyror. Det har närande, utjämning och uppmjukning. Innehåller vitamin E och K, oljesyra, linolsyra och provitamin A.
 
Sur-cherry extrakt
Utdrag cherry gemensamt. Rik på vitamin A, B1, B2, C, K, PP, folsyra, protein, tallrikar, glukos, fruktos, organiska syror och mineraler. Extraktet näring och lugnar irriterad hud, återfuktar och regenererar. Det visar effekten av avblockera porerna. Slappnar blodkärlens väggar, bromsar åldrandet i huden.
 
tokoferylacetat
Vitamin E är en antioxidant, vilket hämmar hudens åldrande och fri-radikal-oxidation av lipider i epidermis och dermis. Åter naturlig kutan barriär och effektivt förhindra irritation. Den förhindrar inflammation, stärker blodkärlens väggar och förbättrar blodcirkulationen i huden.
 
pantenol
pantenol, provitamin B5. Vitamin B finns i alla levande celler i huden och håret. Den har antiinflammatoriska och antibakteriella, snabbare regenerering av epidermis. Det ger huden känns mjuk. Detta är den ingrediens, healing, fuktgivande och lugnande irritation. Ljus tränger in i huden, minskar vattenförlust genom överhuden och effektivt återfuktar huden och lämnar den mjuk och flexibel. Användbar i sårläkning och gruvor hudskador och behandling av ärr.
 
Argan Spinosa Kärnolja
Argan Oil stärker hår, naglar och hud, regenererar starkt lindrar symptomen av akne, återfuktar och skyddar mot sol och vind. Rik på vitamin E och omättade fettsyror, har det egenskaper utjämning, skyddande och antiseptiskt.
 
Butyrospermum Parkii Butter Extract
Shea visar enorm kirurgisk vård, näring och återfuktar. Den lämnar huden smidig och mjuk. Ämnen som ingår i sheasmör accelererar sårläkning, irritation och inflammation.
 
retinylpalmitat
Retinol - den grundläggande formen av vitamin A. Det föryngrar huden, företag, ljusare och regenererar huden. Förbättrar hudton, ljusare det och mjukar tar bort fläckar. Företagets levande hudlagret, tvingar kollagenfibrer, vilket gör dess elasticitet återställs.
 
askorbinsyra
C-vitamin är en kraftfull antioxidant bekämpa fria radikaler och stödja Sun Protection. Det stimulerar syntesen av kollagen, efter sön ljusare pigmentering och inhibering av produktionen av tyrosinas - det enzym som ansvarar för produktionen av melanin, hudens pigment. Det har anti-inflammatorisk och lugnande, påskyndar läkning av huden. Minskar rodnad och stärker blodkärlens väggar. Påskyndar regenerering av huden och bidrar till att minska blåmärken under ögonen.
 
Användning:
Applicera på rengjort ansikte och låt stå i cirka 15-20 minuter. Förblir skölj med ljummet vatten. Behandlingen upprepas 2-3 gånger i veckan.
 
Kapacitet: 200 ml