Item A106003 SYIS CREAM fruit acids 50ML
  •  Pris: 67.62 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

KRÄM fruktsyror och stamcells
Designad för både problematisk hud, mogen och normal, för användning på natten. Fruktextrakt i kombination med urea har ovanliga egenskaper utjämning, ljusare och mjukgörande kräm hjälper till att stimulera cellförnyelsen. Beredningen innehåller bland annat, citronsyra, mjölksyra, glykolsyra, vinsyra och äppelsyra. Syror som ingår i grädden genom exfoliering åstadkomma likformig fördelning av pigment och hindra den från kakbildning, är de användbara för hud utsatta för seborré. Produkten exfolierar huden, stimulerar produktionen av kollagen, hjälper till att lindra rynkor, ärr och fläckar. Lämplig för användning vid behandling syra.

Aktiva ingredienser:

Citronsyra
Citronsyra har en keratolytisk verkan, eller peeling, så som tar bort fläckar och ljusare huden.

Mjölksyra
Mjölksyra med återfuktande egenskaper. Att ha förmågan att penetrera stratum corneum. Mjukar stratum corneum och exfolierar förhårdnader.

Glykolsyra
Glykolsyra har återfuktande och peeling. Genom att stimulera aktiviteten hos fibroblaster stöder förnyelse och förnyelse av dermis. Hjälp avblockera porer, det minskar tendensen till akne bildas, och hämmar effektivt tillväxten.

Vinsyra
vinsyra har utmärkta egenskaper rensning, eliminerar och ljusare mindre missfärgning. Stramar porer och jämnar till ytan av huden.

äppel~~POS=TRUNC
Äppelsyra är återfuktande och ljusnande. Den fungerar också som ett uppmjukande medel och exfolierande död hud.

Pyrus Malus (Apple) fruktextrakt
olja från frön av äpplen jämnar huvudsakligen huden, minskar rynkor och fungerar återfuktande. Det stärker också kollagenfibrer och försiktigt ljusare missfärgningar.

Vitis vinifera (Grape) fruktextrakt
Mjölk Grape som kännetecknas av ett högt innehåll av antioxidanter och polyfenoler. Lugnande, anti-inflammatoriska och läkning. Ökar elasticitet och fasthet hud. stärker och tätar små blodkärl, förbättrar blodcirkulationen och minskar svullnad och blåmärken.

Vaccinium myrtillus Frukt Utdrag blåbär
Extrahera blåbär frukt på grund av den höga halten av vitamin C förstärker blodkärl. Stärker, sammandragande, jämna ut huden, har en återfuktande och mjukgörande. Det fungerar anti-aging och uppstramande. Den innehåller vitamin C, B, A, E och PP.

Citrus Limon (citron) fruktextrakt
Citron extrakt genom fruktsyror, C-vitamin och flavonoider har en fuktgivande, rengöring, antibakteriell, anti-aging och antioedematous.

Officinarum saccharum (Sugar Cane) Extrakt
Utdrag ur sockerrör. Rik på järn, vitaminer och kalcium. Det inkluderar de naturligt förekommande a-hydroxisyror, som förbättrar cellförnyelsen. Den har också antibakteriella egenskaper och naturliga exfoliates.

urea
Urea accelererar regenerering av huden, återfuktar, hjälper binda vatten genom keratin och mjukar upp huden. Exfoliera och ökar permeabiliteten hos stratum corneum, vilket möjliggör lättare penetrering av urean aktiva ingredienser också har antimikrobiell verkan. Det är därför till stor hjälp i akne hudvård, har klådstillande egenskaper. Det gör huden mjuk och smidig.

kaliumlaktat
Natriumlaktat har starka fuktgivande egenskaper, binder vatten i överhuden. Det irriterar inte huden och orsakar inte spjälkning. Antimikrobiell aktivitet och försiktigt reglerar cellförnyelsen. Främjar behandling mot akne, minska antalet pormaskar och lindra inflammation.

Kapacitet: 50 och 100 ml