Fodterapeut stol 5 motor grå
  •  Pris: 28,283.10 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Patientstol med 5-motorer.

Elektriska stolen fodbehandler Queen FOOT III.

Denna chiropodist stol Queen Foot Comfort III ger dina kunder en bra känsla när de besöker din studio / klinik. Stolen har många olika alternativ för optimal sovkomfort och möjliggör individuell justering för alla.


Stolen justeras med 5 elektriska högkvalitativa motorer. Man kan justera höjden, lutningen av ryggstödet och de två separata fotstöd och sitsvinkeln. Queen Foot Comfort III kan placeras i ett horisontellt läge. Den elektriska anpassningen av ovanstående funktioner är på distans.

Armstöden är lätt vikbara bakåt den anpassar sig automatiskt till ryggvinkel. Nackstödet har en kudde och ett hål för ansiktet. Den 11 cm tjock vaddering ger genom sin höga kvalitet klädsel en unik liggkomfort. Padding av högsta kvalitet mjuk stoppning (Viscoseschaum) och en av högsta kvalitet läder (läkemedels läder) används för att göra den här stolen en absolut high-end produkter, och därför skiljer sig från andra produkter på den europeiska marknaden. Andra funktioner är de inbyggda motorer. Komfortserie produkter innehåller effektiva och kraftfulla motorer som är tyst. Fotstödet är nästan 90 ° flexibel och gör att dina kunder en trevlig start från början till slut.

Stolen kan levereras med värme i ryggen och sitsen som kan justeras i två steg (hög / låg).

Valfritt, erbjuder vi specialhjul (4 hjul med bromsar och 2 hjul utan broms). Observera att entrén höjd ökas genom koppling med hjul.

Data: Stolen har en 5-årig motor och elektronik garanti. Bredd: 62,5 cm utan armstöd med armstöd bredd: 84 cm Längd: 188-209 cm Höjd: 63-90 / 116 cm Vikt: 85 kg. Lasta 160 kg

Kunder som har köpt den här produkten köpte också