Bella Care
  •  Pris: 110,393.09 SEK ex. moms
     
Välj antal:   

     
Bookmark and Share   TELL_A_FRIEND_ALT_TAG  

Bella Care är en fotobiostimuleringsenhet för ansikte och dekolleté. Bella Care är lätt att installera och använda, den har en bekväm stol och 2 armar med kraftfulla lampor som avger ljus vid 633 nm. Bella Care ger kunden en bra upplevelse av föryngrande ljus som stimulerar kollagenet.

Fotobiostimuleringen använder ljus för att aktivera kollagensyntes och som ett resultat en anti-aging effekt på huden. Det är en helt naturlig process, baserad på det faktum att kroppens celler (inklusive hud) innehåller ljusabsorberande receptorer. Beroende på den absorberade ljusvåglängden finns det olika specifika mekanismer för biologiska processer. Många vetenskapliga studier visar att ett selektivt ljus vid 633 nm stimulerar en utveckling av cellaktivitet och följaktligen en ökning av kollagenproduktionen. Perfekt resultat med en naturlig process. Det är början på fotoföryngring.

Bella Care är utrustad med 4 kraftfulla lampor för aktivering av kollagen. Tack vare den väsentliga designen med öppen styling undviker du en obehaglig känsla av klaustrofobi. Bella Care har låg strömförbrukning, lättillgänglig kontrollkonsol, bred antireflekterande LCD. Stereo- och aromdiffusor kan erbjudas som extrautrustning.