Skönhet
Swop 502 är en skönhetssäng vars form är helt genial och okonventionell. Tack vare det ultrafasta systemet uppnår Swop optimal stabilitet, vilket eliminerar de typiska sväng- och gungrörelserna från andra sängar på marknaden.

Kompakt design
Konstruktionen av sängstrukturen har överträffat sitt mål: att bygga en superkompakt skönhetssäng med en smart solid bas. Fäll ner sängen, ryggstödet och fäll ner fotstödet. Eftersom det ockuperade utrymmet betyder något!

Multiposturebuss
Swop 502 skönhetssäng är skräddarsydd efter dina behov. De fyra motorerna gör det möjligt att ställa in den i flera lägen genom att justera ryggstödet, fotstödet, höjden och Trendelenburg-inställningen. Maximal anpassningsförmåga!

Avtagbara delar
Nackstöds- och fotstödsdelarna kan justeras i längd för att uppnå maximal komfort för patienten. De kan också tas bort vid behov. Armstöden kan fällas bakåt för att underlätta för patienten att komma åt sängen. De kan också enkelt lösgöras.

Ned till minsta detalj
Skönheten finns i varje detalj. Låt oss klä din skönhetssäng efter eget tycke. Välj den panel du vill ha för den nedre ramen och välj färgen på skönhetsfläcken som du vill! Få din skönhetssäng klädd för att döda!